Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2013

Jangan Tinggalkan Aku Nak Ikut Juga Ke Australia

Assalamualaikum.

Aku sebenarnya sangat terkejut dan sedih bila dapat tahu kawan baikku, my bff dah nak pergi ke Australia.
Jadi, aku rasa macam kosong jer. Macam tak best jer, dia bakal tak ada di Malaysia.

Dia cakap nak pergi Australia. Aku cakap nak ikut. Dia tak kasi. Sebab atas urusan kerja. Lama jugak dia akan berada di sana, setahun.

Dia bff aku. Kalau dia tak ada, susah la aku. Bukan terlalu bergantung pada dia. Tapi aku rapat dengan dia. Time aku susah, dia tolong kot. Susah nak cari kawan macam dia.

Ok la, aku tengah sedih ni.

Open Tracker